Niets bijdragen, behalve hetgeen er staat.


( Verdere eventuele info over dit weblog, helemaal onderaan de startpagina. Tevens vind je er blogs die ik volg en indien je deze blog wilt volgen, de volglijst.) En nu maar hopen dat er bezoekers zijn die dit lezen...
Een blog dat gaat over de invoelbare spiritualiteit en hoe men vanuit het holisme de dingen tegemoet kan treden.Verder is dit blog gericht op een boeddhistische levenshouding.





maandag

Beter dan een negatief bericht.




Negatieve momenten kun je soms beter niet vastzetten in woorden.



Een foto is dan beter. 
Met deze is er de mogelijkheid van beweging.





8 opmerkingen:

  1. Soepeltjes bewegen met een kruiwagen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ware woorden. Maar iets van je afschrijven is toch weleens prettig en goed? Maar dan liever voor jezelf, of een gesprek met een goede luisteraar, wat ook best geschreven kan. Mijn ervaring is dat als ik het op internet zet het dan niet goed voelt voor mij, anderen reageren op dat ene moment terwijl ik alweer verder ben, het zet je dan vast idd.
    Die kruiwagen staat er wel uitnodigend vind je niet? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo heel af en toe lukt het mij om iets van me af te schrijven vanuit betrokkenheid naar anderen die ook met iets dergelijks klem zitten. Tè persoonlijk en te tijdsgebonden werkt idd niet zo goed. Mijn vorige stuk over 'impasse' heb ik dan ook verwijderd. Het voelde niet goed. Je brengt me op het idee om mijn tuin maar eens te gaan doen! :-)))

      Verwijderen
    2. Doen, het is heerlijk weer, ik heb zelf de kruiwagen vandaag ook al gebruikt :)

      Verwijderen
  3. Zolang hij daar zo blijft staan heb je niks te vrezen......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij staat het daar gewoon te wachten tot er iemand beweging gaat inbrengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb wel zin om die kruiwagen te pakken en de tuin te doen. Zelfs op dit uur maar jammer genoeg zie ik nog niet zo veel, hihi. Het is een erg uitnodigende foto.

    BeantwoordenVerwijderen

walterkas811@gmail.com