Niets bijdragen, behalve hetgeen er staat.


( Verdere eventuele info over dit weblog, helemaal onderaan de startpagina. Tevens vind je er blogs die ik volg en indien je deze blog wilt volgen, de volglijst.) En nu maar hopen dat er bezoekers zijn die dit lezen...
Een blog dat gaat over de invoelbare spiritualiteit en hoe men vanuit het holisme de dingen tegemoet kan treden.Verder is dit blog gericht op een boeddhistische levenshouding.





maandag

Al ruim een week.

Pikzwarte duisternis in mijn hoofd.
Soms heb ik angst om te gaan slapen en niet meer wakker te worden.
Dat doe je je kinderen niet aan.
Depressie is ongrijpbaar.
Die zwarte wolken gaan maar niet weg...
Het meest ellendige is het gevoel van alleen zijn terwijl je weet dat er mensen zijn  die van je houden. die om je geven.
En...je gaat het niemand vertellen omdat je bang bent weer mensen kwijt te raken.

2 opmerkingen:

  1. Beste Walter, gooi mijn eerste reactie van vanmorgen maar snel weg..sorry.. Ja ik weet niets zinnigs te zeggen dus nu. Ik hoop dat je ergens de hulp krijgt/vindt, die je nodig hebt man. Ik las ergens dat depressies in feite een ontstekingsreactie is..of dat voor jou ook geldt..geen idee natuurlijk. Ik zou veel tijd besteden aan het zoeken naar hulp hiervoor! Misschien is voeding ook van dienst. Een bezoek aan een orthomoleculair arts kan geen kwaad. Fij dat je je humor nog weet te behouden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet nodig je reactie weg te doen. Ik vind er nergens iets kwetsend in.

      Verwijderen

walterkas811@gmail.com