Niets bijdragen, behalve hetgeen er staat.


( Verdere eventuele info over dit weblog, helemaal onderaan de startpagina. Tevens vind je er blogs die ik volg en indien je deze blog wilt volgen, de volglijst.) En nu maar hopen dat er bezoekers zijn die dit lezen...
Een blog dat gaat over de invoelbare spiritualiteit en hoe men vanuit het holisme de dingen tegemoet kan treden.Verder is dit blog gericht op een boeddhistische levenshouding.





donderdag

De varkens en de oprechte boerin.


Als hersenloze varkens in hun hok.
'Het personeel' werkt tot 22:30 uur in de avond. Wat je werken noemt. Ze zijn vooral met zichzelf bezig én met hun eigen belang
Rond 22:00 uur, of als het hun uitkomt, nog vroeger, sluiten ze alles waar bewoners recht op horen te hebben, hermetisch af.
Wij, de bewoners kunnen dan nergens meer bij. Rond 7 uur in de ochtend, meestal iets later, mogen de varkens weer uit hun hok.Vrijheid, blijheid en goede verzorging noemt deze instelling het.
Rond 9 uur dienen de varkens keurig op stal te komen en worden ze gevoederd. Meestal door een stel boerinnen die te belazerd .zijn om werkelijke aandacht aan deze beesten te schenken. Daar hebben ze geen zin in en natuurlijk geen tijd voor.


Geschreven door een varken dat wel zijn hersens gebruikt. Een vegetarisch en boeddhistisch varken.
Voor dit varken met hersens en moraal is er één troost, de oprechte boerin zal zich hier nooit in herkennen, zij heeft werkelijk het hart op de goede plek zitten.
💚

5 opmerkingen:

  1. Maar ook best triest voor collega's die wél met hart en ziel dit werk doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mijn zus is boerin, ik weet dat ze om 6 begint en om 21u stopt....
    altijd werk daar
    en de rest heb ik graag gelezen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk, dat is een prachtig voorbeeld van 'de oprechte' boerin! Kan niet anders met een zus als Lutje!!!!@@@

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, dat is dus een ander verhaal dan de foldertekst op spijkerbed Walter. Gossie. Ja, zo belangrijk he echte aandacht, dat is het halve werk. :)))

    BeantwoordenVerwijderen

walterkas811@gmail.com