Niets bijdragen, behalve hetgeen er staat.


( Verdere eventuele info over dit weblog, helemaal onderaan de startpagina. Tevens vind je er blogs die ik volg en indien je deze blog wilt volgen, de volglijst.) En nu maar hopen dat er bezoekers zijn die dit lezen...

zaterdag

Je bent klaar.
Je bent op een mooie leeftijd, niet meer jong, maar zeker niet oud.
Het leven is in balans, je hebt bereikt wat er maar te bereiken valt, spiritueel volgroeid in harmonie met het grote Zijn.
De materie die je in dit leven bij kan staan om dit leven volledig te leven, is in alle eenvoud overvloedig aanwezig.

Je bent 'klaar'.....
Dan kijk je om je heen....
Je kijkt nog even diep naar binnen en dan,
dan realiseer je je dat.......

Ja, wat zou er dan nog door je heen kunnen gaan?


5 opmerkingen:

 1. Spiritueel volgroeid in harmonie met het grote Zijn? Zo ver ben ik nog niet, misschien als ik honderd ben,hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja lieve Walter dat is zeker n thema voor mij geweest en nu eigenlijk weer beetje terug gekomen.
  Wat gaat dan door je heen..... Wat doe ik hier hihihi
  Nou nee op zich is t wel duidelijk dat dan heel natuurlijk het leven om geven gaat draaien, alles geven wat in je is, uitstromen wat in je wakker geworden is.
  Maar soms.... je kijkt om je heen. Er is zoveel zo natuurlijk en vanzelfsprekend voor je geworden en je ziet dat veruit de meeste mensen die weg nog niet eens opgegaan zijn nog helemaal vol van de wereld en binnen de spirituele beweging zovele die blijven steken niet verder gaan, het ego opblazen. Niet echt leeg worden, niet vervuld worden door dat Andere zoals ik t genoemd heb, wat vervulling geeft aan alles. Nog zo zo weinig ontvankelijkheid voor dat overstromende leven binnenin.

  Ja zoiets gaat dan af en toe door me heen. We zijn nog amper begonnen. En dan toch de drive blijven voelen om uit te stromen om uit te delen. lieve warme groet Kagib

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geweldig Kagib, een reactie naar m'n hart en als 'we' af en toe het grotere 'wij' even niet kunnen ervaren, gewoon doorgaan met ons eigen ikje tot...tot 'Wij'.

   Verwijderen
 3. Kagib zijn reactie is ook een reactie naar mijn hart. Lees vaak de teksten van Kagib. Wat weet hij het altijd goed uit te leggen. Moet ook maar even weten wat Kagib weet te vertellen over verwachtingen. Kijk wel in zijn site.

  Fijne zondag Walter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja mooi wat Kagib schrijft.
  Mede daardoor zijn mijn armen nog altijd te kort en ben ik dus ook met mijzelf nooit klaar.

  BeantwoordenVerwijderen