Niets bijdragen, behalve hetgeen er staat.


( Verdere eventuele info over dit weblog, helemaal onderaan de startpagina. Tevens vind je er blogs die ik volg en indien je deze blog wilt volgen, de volglijst.) En nu maar hopen dat er bezoekers zijn die dit lezen...
Een blog dat gaat over de invoelbare spiritualiteit en hoe men vanuit het holisme de dingen tegemoet kan treden.Verder is dit blog gericht op een boeddhistische levenshouding.





donderdag

Andermans wijsheid.









Wanneer je kennis neemt van andermans 'wijsheid' is het goed je altijd te realiseren dat zij een weg hebben afgelegd  om daar te komen.
Dat plaatst die wijsheid in een context waardoor je hun wijsheid makkelijker een plek in jezelf kan laten vinden.
Verzet je niet, forceer niks als een wijsheid niet aan jou besteed lijkt.
Jij bent nou eenmaal op je eigen weg en ooit een wijsheid tegen gekomen die toen niets voor je deed, kan deze later misschien een plek vinden die dan wel op je weg past.

Bewust Zijn is vaak al genoeg om ruimte te creëren  voor 'wijsheid'.






Gelijk even mijn drie blogs op één 'boeddha' lijn gezet.
Af en toe wordt er gesynchroniseerd! (@)

1 opmerking:

  1. Denk ik bij jouw teksten meteen aan de tekst mijn blog waar ik zelf ook veel aan heb.

    *****

    Lees de teksten met je hart, dan ervaar je wat goed voelt of niet goed voelt. Alles wat goed voelt, helpt je om Bewust te worden. Alles wat niet goed voelt, komt dan niet overeen met je afstemming en helpt je niet (verder) om Bewust te worden.

    Zoek naar de dingen die bij jou resoneren en de dingen die dat niet doen leg die zonder oordeel naast je neer aangezien dat gewoon waarheden zijn voor iemand anders en niet voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen

walterkas811@gmail.com