Niets bijdragen, behalve hetgeen er staat.


( Verdere eventuele info over dit weblog, helemaal onderaan de startpagina. Tevens vind je er blogs die ik volg en indien je deze blog wilt volgen, de volglijst.) En nu maar hopen dat er bezoekers zijn die dit lezen...
Een blog dat gaat over de invoelbare spiritualiteit en hoe men vanuit het holisme de dingen tegemoet kan treden.Verder is dit blog gericht op een boeddhistische levenshouding.





zondag

Er even uit.




Dat ik het aankondig heeft te maken met hoe ik met mijn weblog om ga.
Er weer even uit heeft niets te maken met op vakantie gaan of mij in één of ander kuuroord terugtrekken.
Gewoon even uit het 'internetgebeuren', pas op de plaats of liever gezegd opnieuw bekijken waar ik me bevind en wat ik er mee wil zonder me te laten mee sleuren in dat wat men in het algemeen vindt!
Mede door mijn persoonlijke bevindingen met iets als 'facebook', vind ik het zeer belangrijk nog eens te voelen,  waar ik wel of niet aan mee wil doen.
Kritiek uiten is altijd een persoonlijk ding en dat doe ik dan ook het liefst persoonlijk;
Face to face zou ik bijna gekscherend zeggen.
Nadenken waar je nou eigenlijk zelf aan bijdraagt kan zéker geen kwaad!
Wat er werkelijk nodig is in deze tijd van grote veranderingen is dat we ons meer en meer bewust worden van onze eigen inbreng als het gaat om dingen die we gevoelsmatig afkeuren en ons niet laten meeslepen naar dat wat ergens lijkt te bepalen wat goed voor ons is..
Het 'wij' gevaar van de hersenspoeling ligt altijd wel ergens op de loer.
Het 'wij' gevoel waarin de persoonlijke belangen van de 'wij' groep voorop staan....


3 opmerkingen:

walterkas811@gmail.com